Sporten in de beweegstudio van Thomas More

Hou je ervan om na het werk te sporten? De beweegstudio van Thomas More is uitgerust voor een mooie workout, zowel voor cardio- als krachttraining.

Op de campus van Thomas More is een volledig uitgeruste sportruimte. Medewerkers van Lokaal Bestuur Turnhout mogen er elke donderdag sporten.

Je vindt er een 'functional wall', waar je krachtoefeningen kan doen. Op een computer kan je aanduiden welke spieren je wil trainen. Je krijgt dan de keuze tussen verschillende oefeningen. Via een film krijg je te zien hoe je de oefening kan uitvoeren. Er zijn ook toestellen om cardiotraining te doen: een loopband, een hometrainer en een crosstrainer.

Praktisch:

  • Sporten kan van donderdag 12 september tot en met 25 juni 2020. Tijdens schoolvakanties en op 17 oktober, 28 november en 5 december is de beweegstudio gesloten. 
  • Je kan sporten van 16 tot 18 uur. De eerste sporter kan de sleutel afhalen aan het onthaal. Ze zijn tot 16.30 uur open. Als je zeker wil zijn dat je kan sporten, ga je best voor dit uur de sleutel oppikken.
  • De sleutel kan achteraf gedeponeerd worden in het postbakje van het onthaal (aan de zijkant van het onthaal)
  • Geef eens eintje aan Bart Wilrycx als je de eerste keer wil gaan sporten. We zorgen dat iemand je de eerste keer wegwijs maakt in de ruimte.

Wanneer

Van donderdag 12 september 2019 tot donderdag 25 juni 2020

Donderdagvan 16 tot 18 uur

Uitzonderingen

do 28 november 2019 gesloten (Beweegstudio gesloten)
do 5 december 2019 gesloten (Beweegstudio gesloten)

Prijs

Gratis